Συνδρομή στα RSS

Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ

Με την συμπλήρωση τριών χρόνων από την ανάδειξη της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 11 του καταστατικού την διεξαγωγή εκλογών που θα αναδείξουν την νέα διοίκηση του Συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά και τους εκλέκτορες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΔΙΞ). Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 στο ξενοδοχείο GALAXY στο Ηράκλειο. Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθεί από τις 16:00 μέχρι και τις 19:00. Πριν των εκλογών θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου όπου και θα αναγνωσθεί ο ετήσιος απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και ο οικονομικός απολογισμός.
Συνάδελφοι, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για να τιμήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στον Σύλλογο μας και να θέσουμε τα θεμέλια για την συνέχιση της δράσης του σε μια νέα πιο δημιουργική, πιο δυναμική παρουσία μας στα δρώμενα του τουρισμού στην Κρήτη.