Συνδρομή στα RSS

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για διεκδίκηση θέσης στα Προγράμματα Σπουδών του, μέχρι και τις 23 Απριλίου 2015, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του : www.ouc.ac.cy. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι κρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα, διεθνώς αναγνωρισμένο και εφαρμόζει αποκλειστικά τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

Για τους εμπλεκόμενους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν / ενισχύσουν τις γνώσεις τους στον τομέα αυτό, προσφέρεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (επιπέδου μάστερ) International Hospitality and Tourism Management (στην αγγλική γλώσσα). Στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο : http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/iht/ υπάρχει η σχετική με το συγκεκριμένο Πρόγραμμα ενημέρωση.

 

 Παράλληλα, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 προσφέρονται :

 

·         3 Πτυχιακά Προγράμματα Σπουδών,

 

·         21 Μεταπτυχιακά Προγράμματα επιπέδου Μάστερ (17 στην Ελληνική και 4 στην Αγγλική γλώσσα),  

 

·         περιορισμένος αριθμός θέσεων για διδακτορικούς φοιτητές σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών αντικειμένων,

·         διαδικτυακά σεμινάρια με αντικείμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

 

 

Για περαιτέρω πληροφόρηση, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: http://www.ouc.ac.cy/web/guest/university/programme

 

Παρέχεται, επίσης :

 

-Αριθμός υποτροφιών σχεδόν σε κάθε Πρόγραμμα Σπουδών,

 

-Έκπτωση 10% στο κόστος της κάθε Θεματικής Ενότητας (Θ.Ε.) που θα επιλέξει να παρακολουθήσει ο φοιτητής για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016,

 

-Επιπλέον έκπτωση 5% σε όσους φοιτητές αποπληρώσουν ολόκληρο το ποσό των Θ.Ε. κατά τη χρονική περίοδο καταβολής της προκαταβολής (Μάιο)

 

 

Η φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Α.Π.ΚΥ.) διεξάγεται εξ αποστάσεως. Η μόνη υποχρέωση φυσικής παρουσίας αφορά στην τελική, γραπτή εξέταση της κάθε Θ.Ε. Το Πανεπιστήμιο φροντίζει να δημιουργεί εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), προκειμένου να διευκολύνει τους φοιτητές του από Ελλάδα, οι οποίοι αντιστοιχούν σε ποσοστό πλέον του 50% του συνολικού αριθμού φοιτητών του Α.Π.ΚΥ.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρέχει τη δυνατότητα διεκδίκησης θέσης στα Προγράμματα Σπουδών του, σε όσους έχουν την πεποίθηση ότι :

 

Είναι σημαντικό, επίσης, να αναφερθεί ότι ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων στα πλείστα Προγράμματά μας (πτυχιακά – μεταπτυχιακά)είναι «ανοικτός». Θα  γίνουν, δηλαδή, δεκτοί όλοι όσοι συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτησή τους, επισυνάψουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ανάλογα με το Πρόγραμμα, και πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

 

Για οποιεσδήποτε επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :

 

 

 

 

Τομέας Προώθησης Προγραμμάτων Σπουδών

Μονάδα Επιχειρησιακής Υποστήριξης

Λεωφ. Γιάννη Κρανιδιώτη 33

2ος όροφος

2220 Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ.: 00357 22 411600   Φαξ:
00357 22 411741


Ιστοσελίδα:
www.ouc.ac.cy

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1589 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +30 2810 281492
  +30 2810 346824
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social