Συνδρομή στα RSS

Ολομέλεια Φεβρουαρίου

Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο 16.02.2019 την μηνιαία ολομέλεια του στο ξενοδοχείο «Galaxy» 5* στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην ολομέλεια παρουσιάστηκε η καινοτόμος εφαρμογή της εταιρίας Welcome Pickups με εισηγητή τον κ. Χρυστοφέλη ενημερώνοντας τα μέλη για την άρτια εφαρμογή του τουριστικού αγαθού όσον αφορά το πολυσυζητημένο θέμα του transfer.

23456

Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η πρωτοπορία του Συλλόγου στην περιβαλλοντική ενημέρωση που προσέφερε με την ομιλία της η εισηγήτρια κ. Καλαϊτζάκη με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη και προοπτικές για τα ξενοδοχεία» διευκρινίζοντας την σπουδαιότητα του ανθρακικού αποτυπώματος και τον τρόπο αντιστάθμισης της οικολογικής μας μόλυνσης με την εξαγορά ρύπων για την προώθηση περιβαλλοντικών δράσεων.

 

Τέλος σαν επακόλουθο των δύο προηγούμενων ομιλιών ήταν η εισήγηση της εταιρίας Costa Nostrum που όπως το λέει και η ονομασία της τονίζει το μερίδιο ευθύνης μας προς την Ακτή Μας .Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για γνωστοποίηση πληροφοριών που σχετίζονται με την πιστοποίηση παραλιών, συστήματα HACCP και ISO.

5647

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

 

Ο Πρόεδρος, 

Δημήτρης Κουμπαράκης


Ο Γεν. Γραμματέας,

Αλέξανδρος Σωμαράς

 

Διαβάστηκε 1067 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social