Δελτίο τύπου για την ολομέλεια του Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
PANCRETAN ASSOCIATION OF HOTEL MANAGERS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο 16.02.2019 την μηνιαία ολομέλεια του στο ξενοδοχείο «Galaxy» 5* στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στην ολομέλεια παρουσιάστηκε η καινοτόμος εφαρμογή της εταιρίας Welcome Pickups με εισηγητή τον κ. Χρυστοφέλη ενημερώνοντας τα μέλη για την άρτια εφαρμογή του τουριστικού αγαθού όσον αφορά το πολυσυζητημένο θέμα του transfer.

Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η πρωτοπορία του Συλλόγου στην περιβαλλοντική ενημέρωση που προσέφερε με την ομιλία της η εισηγήτρια κ. Καλαϊτζάκη με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη και προοπτικές για τα ξενοδοχεία» διευκρινίζοντας την σπουδαιότητα του ανθρακικού αποτυπώματος και τον τρόπο αντιστάθμισης της οικολογικής μας μόλυνσης με την εξαγορά ρύπων για την προώθηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Τέλος σαν επακόλουθο των δύο προηγούμενων ομιλιών ήταν η εισήγηση της εταιρίας Costa Nostrum που όπως το λέει και η ονομασία της τονίζει το μερίδιο ευθύνης μας προς την Ακτή Μας .Έτσι δόθηκε η ευκαιρία για γνωστοποίηση πληροφοριών που σχετίζονται με την πιστοποίηση παραλιών, συστήματα HACCP και ISO.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

Πρόεδρος,
κ.Κουμπαράκης
Γενικός Γραμματέας,
Αλέξανδρος Σωμαράς