Δελτίο τύπου για την ολομέλεια Μαϊου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 14η Μαιου 2019 την μηνιαία Ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Europa Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου.
Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή σαιζόν .

Κατόπιν, ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Kώστα Βούλγαρη από την AIG, για την ασφαλιστική κάλυψη του ξενοδοχείου και του διευθυντού για την ευθύνη από την άσκηση των καθηκόντων και τα προσωπικά δεδομένα (GDPR).

Ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ.Πλιάκας αναφέρθηκε στα στατιστικά των αφίξεων και στην εν γένη πρόβλεψη της σαιζόν.

Οι κ. Μυλωνάκης και Χαριτίδης ενημέρωσαν για την εξέλιξη της σαιζόν και την πορεία των κρατήσεων από τις χώρες της δυτικής και ανατολικής Ευρώπης αντίστοιχα.

Ο κ. Αρης Στρατάκης , διευθυντής της Π.Υ.Τ. μας ενημέρωσε για τις νέες νομολογίες και εφαρμογές.

Η κ. Μπαντουβά Ελένη, διευθύντρια της τουριστικής αστυνομίας πληροφόρησε για τις υποχρεωτικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία – κριτικά σημεία ελέγχου.

Ο κ. Ν. Φουντουλάκης , διευθυντής της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου προέβη σε ενημέρωση για τη νέα ΣΣΕ Ηρακλείου καθώς και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ κ. Πελεκανάκης ενημέρωσε για την ημερίδα του συλλόγου της Ρόδου που βασίστηκε στην έρευνα με θέμα την συσχέτιση της ποιότητας του τουρισμού και την ικανοποίηση των πελατών.

Η ολομέλεια ολοκληρώθηκε με έξοχο δείπνο προσφορά του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Europa και τον διευθυντή του κ. N. Λεβέντη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο σύλλογό μας.

Συνημμένα Aρχεία Συνημμένα αρχεία:
Διαβάστηκε 425 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social