Δελτίο τύπου για την ολομέλεια Ιουνίου 2019

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 25η Ιουνίου 2019 την μηνιαία Ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel στον Άγιο Νικόλαο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Η κα. Σημαντηράκη , Διευθύντρια της σχολής ΑΣΤΕΚ, ο κ. Τζαβλάς , Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ και η κα. Γκούρη, εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού σε θέματα μετεκπαίδευσης, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα της τουριστικής εκπαίδευσης αναγνωρίζοντας ότι ο αριθμός των αποφοίτων είναι μικρότερος από ότι η ανάγκη για στελέχη στην τουριστική αγορά.

Ο κ. Ασπιρτάκης από την εταιρεία Ergoprolipsis πληροφόρησε για τις υπηρεσίες επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας στα ξενοδοχεία.

Ο γνωστός σεφ κ. Μπαξεβάνης ενημέρωσε για την υψηλή ποιότητα των ελληνικών παραγόμενων προϊόντων και την κατεξοχήν χρήση τους στα ξενοδοχεία.

Ακολούθησε γευσιγνωσία Ιταλικών οίνων του κτήματος La Farra σε συνεργασία με την οινική ομάδα του Mr. Vertigo Wine & Spirits και ένα υπέροχο δείπνο υπό την επιμέλεια του σεφ κ. Μπαξεβάνη και της σεφ κ. Κουρκουτάκη.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel και τον διευθυντή του κ. Πατσάκη Στράτο για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο σύλλογό μας.

 

Διαβάστηκε 393 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social