Δελτίο τύπου για την ολομέλεια Ιουλίου 2020

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 23 Ιουλίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Στην ολομέλεια αρχικά υπήρξε ενημέρωση για εξέλιξη της σαιζόν, πτήσεων, ζήτησης, κρατήσεων και προβλέψεις για σχεδιασμό του 2021 απο τους τουριστικούς πράκτορες και συνεργάτες κ. Δήμα Γέωργιο (TUI HELLAS) , τον κ. Αντίπα Σηφάκη (Millennioum travel) , τον κ. Μυλωνάκη Θεόδωρο (OTS) και απο τον κ. Μαρκάκη Κωνσταντίνο (Cretan holidays).

Έπειτα ο κ. Σουρβίνος Γεώργιος, καθηγητής πανεπιστημίου, λοιμοξιολόγος, μέλος του ΕΟΔΥ, μίλησε για την εξάπλωση του ιού και τα ξενοδοχεία covid καθώς επίσης για τον αριθμό κρουσμάτων και το εμβόλιο.

Στη συνέχεια ο κ. Πλιάκας Γεώργιος, αερολιμενάρχης Ηρακλείου, ενημέρωσε για την πορεία πτήσεων Ιουλίου και επόμενων μηνών ανα χώρα και έκανε προβλέψεις για το 2021.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον κ. Αρή Στρατάκη, διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης, για νεότερα νομοθετήματα και νέα απο ελέγχους εφαρμογής πρωτοκόλλων. Επίσης ο κ. Γαργανουράκης Βαγγέλης, διοικητής τουριστικής αστυνομίας μίλησε για την διαδικασία ελέγχου.

Παράλληλα έγινε αναφορά από τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, κ. Σωμαρά για τα αποτελέσματα στατιστικών σχετικά με τις πληρότητες των ξενοδοχείων απο τις ομάδες εργασίας που είχε οργανώσει ο σύλλογος.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

 

Ο Πρόεδρος, Ο Γεν. Γραμματέας,

Δημήτρης Κουμπαράκης Αλέξανδρος Σωμαράς

Συνημμένα Aρχεία Συνημμένα αρχεία:
Διαβάστηκε 996 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social