Δελτίο τύπου για την ολομέλεια Σεπτεμβρίου 2020

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29 Σεπτεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Στην ολομέλεια ο κ. Τσιρακίδης Θεοκλής παρουσίασε την εταιρεία ROIBOS που αφορά μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει απευθείας ξενοδοχεία με τουριστικά πρακτορεία και τουριστικούς πράκτορες χωρίς μεσάζοντες.

Έπειτα ο κ. Χαραλαμπάκης Γιάννης παρουσίασε την εταιρεία HotelToolbox, όπου έχει σαν αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών για ξενοδοχεία.

Επίσης ο κ. Ευγενικός Γιώργος παρουσίασε την εταιρεία MED-ENTS.COM, ένας επιτυχημένος οργανισμός διαφήμισης και ψυχαγωγίας που παράγει και παρέχει επαγγελματικές παραστάσεις παραγωγής και animation πρώτης κατηγορίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση απο τον καθηγητή πανεπιστημίου λοιμωξιολόγο κ. Σουρβίνο Γιώργο για τις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά τον covid 19και το εμβόλιο.

Επιπλέον ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Πλιάκας μίλησε για την πορεία της φετινής σαιζόν και έκανε προβλέψεις για την σαιζόν 2021.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Στρατάκη Άρη για τη νέα νομοθεσία για πισίνες που αφορά την υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη απο 1/5/2021

Παράλληλα η κα Μανιουδάκη Στέλλα ( General Manager TUI BLUE Insula Alba/Hotel Golden Star), μίλησε για το σχέδιο δράσης διαχείρισης πνιγμού πελάτη σε πισίνα που εφάρμοσε.

Επίσης μίλησαν για τα συμβόλαια 2021 και τις πληρωμές και τόνισαν πως πρέπει να τηρηθεί κοινή γραμμή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ανακοίνωσε οτι ο ετήσιος χορός δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω συνθηκών covid 19, και ενημέρωσε τα μέλη για τον

τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης ¨Βραβείο Γ. Δασκαλάκη¨ που θα πραγματοποιηθεί στις 13/10/2020.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

 

 

Ο Πρόεδρος,                           Ο Γεν. Γραμματέας,

Δημήτρης Κουμπαράκης        Αλέξανδρος Σωμαράς

 

Συνημμένα Aρχεία Συνημμένα αρχεία:
Διαβάστηκε 667 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social