Δελτίο τύπου για την ολομέλεια Δεκεμβρίου 2020

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 17 Δεκεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ.Δημητρης Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους στην τελευταία ολομέλεια του έτους εν μέσω καραντίνας.

Στην ολομέλεια η κα OliRizo παρουσίασε την εταιρεία της OliRizoTROPICANA”, ένα επιτυχημένο οργανισμό ψυχαγωγίας με 10ετή εμπειρία από επαγγελματίες χορευτές που παρέχει shows υψηλών προδιαγραφών με χορογραφίες από όλον τον κόσμο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ενημέρωσε τα μέλη ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για την αναθεώρηση του καταστατικού και για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση τον Ιανουάριο.

Ακόμα ότι γίνεται εκκαθάριση του μητρώου και ο σύλλογος πρόκειται να εκδώσει κάρτες μελών.

Ακολούθησε ενημέρωση για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της νέας σεζόν 2021 με σκοπό την εξέλιξη της ταυτότητας του συλλόγου στο μέλλον.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια μέχρι την αρχή της νέας τουριστικής σαιζόν προς επιμόρφωση των μελών μας:

  1. Ηλεκτρονικό Marketing – Ηλεκτρονικά κανάλια πωλήσεων

  2. Διαχείριση κρίσεων

  3. Το νεκρό σημείο κόστους λειτουργίας ξενοδοχείου

  4. Βασικές αρχές HR - διαχείριση προσωπικού

  5. Ξενοδοχειακό Marketing

  6. Σωστό service στα ξενοδοχεία εν μέσω covid

  7. Σύγχρονες ξενοδοχειακές υπηρεσίες “The future in Hospitality”

Στη συνέχεια έγινε καλωσόρισμα του κ .Πέτση Νικου στο ΔΣ μετά την αποχώρηση του κ. Σιμάκη Πασχάλη για προσωπικούς του λόγους.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και με ευχές για καλές γιορτές έκλεισε η ολομέλεια.

Συνημμένα Aρχεία Συνημμένα αρχεία:
Διαβάστηκε 222 φορές

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social