Despoina

Despoina

05 Μαϊ 2021

Δείτε τo συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 21/4/2021

 

14 Απρ 2021

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 30 Μαρτίου 2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Eπειτα έκανε αναφορά στον θάνατο του κ. Μπόρις Μουζενίδη και την μεγάλη απώλεια για τον Ελληνικό τουρισμό, εξέφρασε την λύπη και τα συλλυπητήρια του προς τους οικείους και τους συνεργάτες του εκλιπόντος και ευχήθηκε καλή δύναμη και παρηγοριά στην οικογένεια του.

Στην ολομέλεια ο κ. Θεόδωρος Μυλωνάκης, τουριστικός πράκτορας OTS-MTS μίλησε για τις εξελίξεις της σαιζόν και έκανε προβλέψεις κρατήσεων για δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Ακολούθησε παρουσίαση του έργου της “Αγροξένια” απο τον κ. Νίκο Ασιμιανάκη, Ειδικό Σύμβουλο της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ και Ά’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ της EUROGITES.

Έπειτα έγινε ενημέρωση από τον κ. Αντίπα Σηφάκη ιδιοκτήτη του MILLENΝIOUM TRAVEL για την εξέλιξη της σαιζόν και προβλέψεις κρατήσεων από Ρώσικη, Ουκρανική και Βαλτική αγορά και τόνισε πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος και πρέπει να προχωρήσει άμεσα με γοργούς ρυθμούς και να προχωρήσουν οι διακρατικές συμφωνίες για να μπορέσει να κινηθεί δυναμικά η τουριστική σαιζόν.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα Γιώργο σχετικά με τις πτήσεις και την εκτίμηση για την πορεία της νέας σαιζόν.

Ακολούθως έγινε παρουσίαση των νέων μελών του συλλόγου κ. Χουρδάκη Νικόλαο, κ. Αλμυράντη Παναγιώτη και κ. Ελπιδη Εμμανουηλ.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον αντιπρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γιώργο σχετικά με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ενημέρωσε τα μέλη για την δυνατότητα ψηφιακών εκλογών για νέο ΔΣ και ζήτησε την άποψη των μελών.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα άμεσης ανακοίνωσης των νέων πρωτοκόλλων για την λειτουργεία των ξενοδοχείων καθώς και η επίσπευση εμβολιασμού κατά προτεραιότητα των εργαζομένων στον τουρισμό (ξενοδοχεία, εστίαση, αεροδρόμια , τουριστικά γραφεία , ξεναγούς κτλπ).

 

 

09 Απρ 2021

Δειτε το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 30.03.2021

22 Φεβ 2021

Δέιτε το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 22/01/2021

27 Ιαν 2021

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 22 Ιανουαρίου 2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στην ολομέλεια η κα Αγνή Χρηστίδου, διευθύντρια ΞΕΕ ενημέρωσε για τα πνευματικά δικαιώματα και τις νέες διατάξεις στα ξενοδοχεία.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα Γιώργο για τον τελικό απολογισμό 2020 καθώς επίσης έκανε προβλέψεις που αφορούν την εξέλιξη της νέας σαιζόν και τόνισε ότι πρέπει να λυθούν πρώτα τα θέματα εμβολίου, test και lockdown σε όλη την Ευρώπη.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης Ιωάννης (DTS) μίλησε για τις εξελίξεις της νέας σαιζόν έως τώρα.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα σεμινάρια που πραγματοποιεί ο σύλλογος και για αυτά που θα ακολουθήσουν.

Παράλληλα ο Γ. Γραμματέας κ. Σωμάρας ενημέρωσε τα μέλη ότι θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις ομάδων εργασίας ώστε να γίνει ο απολογισμός 2020.

Έπειτα ο Πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ανακοίνωσε την αλλαγή ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης όπου και θα πραγματοποιηθεί στις 12/2/2021 καθώς επίσης ενημέρωσε τα μέλη για την αναβολή της δίκης λόγω covid.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

 

 

23 Δεκ 2020

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 17 Δεκεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ.Δημητρης Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους στην τελευταία ολομέλεια του έτους εν μέσω καραντίνας.

Στην ολομέλεια η κα OliRizo παρουσίασε την εταιρεία της OliRizoTROPICANA”, ένα επιτυχημένο οργανισμό ψυχαγωγίας με 10ετή εμπειρία από επαγγελματίες χορευτές που παρέχει shows υψηλών προδιαγραφών με χορογραφίες από όλον τον κόσμο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ενημέρωσε τα μέλη ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για την αναθεώρηση του καταστατικού και για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση τον Ιανουάριο.

Ακόμα ότι γίνεται εκκαθάριση του μητρώου και ο σύλλογος πρόκειται να εκδώσει κάρτες μελών.

Ακολούθησε ενημέρωση για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της νέας σεζόν 2021 με σκοπό την εξέλιξη της ταυτότητας του συλλόγου στο μέλλον.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια μέχρι την αρχή της νέας τουριστικής σαιζόν προς επιμόρφωση των μελών μας:

  1. Ηλεκτρονικό Marketing – Ηλεκτρονικά κανάλια πωλήσεων

  2. Διαχείριση κρίσεων

  3. Το νεκρό σημείο κόστους λειτουργίας ξενοδοχείου

  4. Βασικές αρχές HR - διαχείριση προσωπικού

  5. Ξενοδοχειακό Marketing

  6. Σωστό service στα ξενοδοχεία εν μέσω covid

  7. Σύγχρονες ξενοδοχειακές υπηρεσίες “The future in Hospitality”

Στη συνέχεια έγινε καλωσόρισμα του κ .Πέτση Νικου στο ΔΣ μετά την αποχώρηση του κ. Σιμάκη Πασχάλη για προσωπικούς του λόγους.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και με ευχές για καλές γιορτές έκλεισε η ολομέλεια.

23 Δεκ 2020

Δέιτε το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 17/12/2020

25 Νοε 2020

Δέιτε το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 18/11/2020

23 Νοε 2020

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 18 Νοεμβρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και και έπειτα μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Κατσουλη Ιωάννη λέγοντας πως ο κλάδος έγινε φτωχότερος με αυτήν την απώλεια και τηρήθηκε 1΄σιγή στη μνήμη του.

Ο σύλλογος κατέθεσε αντί στεφάνου το ποσόν των 200 ευρώ στο «Χαμόγελο του παιδιού», όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος

Στην ολομέλεια ο κ. ImedBenHassine, παρουσίασε την εταιρεία AcropolisAnimationandEvents, ένας επιτυχημένος οργανισμός ψυχαγωγίας που εδρεύει στη Χερσόνησο και παρέχει show και animation απο όλη την Ευρώπη.

Στην συνέχεια ο κ. Κ. Μαρκάκης, τουριστικός πράκτορας (CretanHolidays) ενημέρωσε για προβλέψεις κρατήσεων για το 2021.

Κατόπιν ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Πλιάκας μας μίλησε για την πορεία της φετινής σαιζόν και ενημέρωσε σχετικά με τα στατιστικά αεροδρομίων.

Έπειτα ο Γ.Γ κ. Σωμαράς ενημέρωσε τα μέλη για το διαδικτυακό σεμινάριο που προγραμματίζεται από κοινού με την Ένωση ξενοδόχων στις 10.12.20 με θέμα «TheHotelMarketingMasterclassWebinarEdition: Ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και χρήση του διαδικτύου για αύξηση των απευθείας κρατήσεων».

Ακολούθησε εκτεταμένη αναφορά εμπειριών εφαρμογής πρωτοκόλλων covid 19 απο τα μέλη και συζητήθηκε η ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας για νέα συμπεράσματα και για τη βελτίωση των μέτρων κατά την ερχόμενη χρονιά.

Επίσης αναφερθήκαμε για τις φυσικές καταστροφές που δέχθηκε πρόσφατα το νησί και αποφασίστηκε να σταλούν στην Περιφέρεια Κρήτης προτάσεις από τα μέλη για την βελτίωση υποδομών προς όφελος της κοινωνίας και του τουρισμού του νησιού.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

 

19 Οκτ 2020

Δέιτε το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωση σας σχετικά με την ολομέλεια στις 13/10/2020

Σελίδα 1 από 3

Περιοχή Μελών

Σύνδεση
x
Εγγραφή
x


sete  podix  olive

Επικοινωνία

 
  +302810281492
  +302810281492
  Μουγλών & Δημοκρατίας, 71601
Ν. Αλικαρνασσός - Ηράκλειο - Κρήτη

Get Social